woensdag 19 december 2012



Nieuw jaar: nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden

Ik zal mij eerst even voorstellen: mijn naam is Mirna Smit en ben senior intercedent op de vestiging Creyf’s Amsterdam Buikslotermeerplein, een van de leukste vestigingen van Nederland. Ik ben onderdeel van een team met vijf mensen die allemaal hun eigen expertise hebben. Dit maakt ons samen een sterk en veelzijdig team. Zo zijn wij actief bij diverse (sport) onderdelen van de gemeente Amsterdam, helpen wij onze collega’s bij Hilton Meats met het aanleveren van productiemedewerkers en hebben wij te maken met een dagelijkse planning in de stadsreiniging en kinderopvang. Dit betekent iedere werkdag van 07:30 tot 20:00 uur bereikbaar zijn. Vaak ad hoc plannen en snel schakelen zijn dagelijkse activiteiten waar wij veel mee te maken hebben. Daarnaast bewerken wij de markt en zijn altijd op zoek naar nieuw business. Samenwerken en doen wat gezegd wordt is wat ons als vestiging sterk maakt.

De uitzendbranche is een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit werk voor mij persoonlijk erg plezierig. Een klant belt met een nieuwe aanvraag, contact hebben met lopende krachten, een prospect zet een vacature uit of een sollicitant komt binnen waar je direct een gesprek mee aan gaat. Je weet nooit wat de dag je brengt. In het  vak van intercedente is het dan ook een kunst om de balans te vinden tussen het zakelijke en het sociale vlak. Enerzijds sociaal zijn met je medewerkers en contactpersonen en anderzijds zakelijk met klanten wanneer je onderhandelt over een tarief.

Het einde van het jaar komt in zicht. De resultaten van dit jaar zijn bijna definitief en er wordt nog hard gewerkt om het jaar goed af te sluiten. Hoewel de feestdagen nog gevierd moeten worden zitten wij als team ook met ons hoofd in het nieuwe jaar. ‘Welke acties worden ingepland? Welke prospects worden (opnieuw) benaderd? Bij welke relaties kunnen wij uitbouwen?.’ Dit zijn enkele vragen die nu al door de vestiging klinken.

Om onze acties kracht bij te zetten is dit jaar een gepersonaliseerde kalender voor onze contactpersonen gemaakt. Dit is een mooie manier om binnen te komen bij de klant of prospect en de verwachtingen van het nieuwe jaar te bespreken. Dus voor de komende weken zit mijn agenda weer vol met bezoeken en gesprekken. Ik zeg laat maar komen dat nieuwe jaar! Wij gaan er weer vol tegenaan!

Mirna Smit
Senior Intercedente
Amsterdam Buikslotermeerplein


Geen opmerkingen:

Een reactie posten